Op ma t/m do voor 15 uur besteld, overmorgen in huis

Verzenden en retourneren

Wij verzenden in Nederland en naar België. We doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Als je voor 15 uur bestelt op maandag t/m donderdag, ontvang je jouw brievenbuspakje of pakket vrijwel zeker overmorgen (ook op zaterdag). Je wacht iets langer op een bestelling die is geplaatst na 15 uur, op vrijdag, in het weekend en op feestdagen. Deze versturen we de eerstvolgende werkdag.

 

Service PostNL

We versturen via PostNL. Je ontvangt een track & trace code per e-mail.

 

Verzendkosten

Verzekerd verzenden is gratis bij bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder de €75 rekenen wij een bijdrage voor de verzendkosten van €3,90 (brievenbuspakje in NL) of €6,50 (pakket in NL) of €8,75 (BE).

 

Retourneren

Is het item toch niet helemaal zoals je had verwacht? Bij ons kun je altijd retourneren binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling. We geven je de volledige aanschafprijs terug.

 

Werkwijze

Je kunt een item retour melden binnen veertien dagen na ontvangst van de bestelling via 'Mijn account', nadat je hebt ingelogd op onze website. Vervolgens heb je nog eens veertien dagen de tijd om het pakket te versturen; in totaal dus 28 dagen.

 

Voorwaarden

Let op dat het item is voorzien van originele labels en verpakking en dat het in de staat is zoals je het hebt ontvangen. We brengen het volledige bedrag als schade in rekening indien:

  • Het item is gebruikt en/of gewassen
  • Beschadigd is en/of je zelf hebt geprobeerd een schade/gebrek te herstellen

 

Retourkosten

Als je met onze retourservice retourneert, rekenen wij een bijdrage voor de verzendkosten van €3,90 (brievenbuspakje in NL) of €6,50 (pakket in NL) of €13 (BE).

 

Retourinstructie

Binnen veertien dagen na ontvangst:

  1. Ga naar 'Bestellingen' in ‘Mijn account’ nadat je hebt ingelogd. Heb je een order geplaatst als gast? Registreer je dan met hetzelfde e-mailadres om je gastaccount om te zetten naar een klantaccount.
  2. Je ziet de pagina met je recente order(s). Klik op ‘Bekijken’ naast de order waarvan je artikelen retour wilt sturen.
  3. Je ziet het overzicht van deze order. Klik rechts onderin op ‘Artikelen retourneren’ om de retourzending aan te maken.
  4. Je ziet de pagina waar je de retourzending kunt instellen. Geef in het drop-downmenu het aantal items aan dat je retour wilt sturen. Laat item(s) die je wilt houden op 0 staan.
  5. Kies daarna bij ‘Reden’ de reden van retour aan en bij ‘Actie’ de gewenste actie (geld terug of ruilen).
  6. Klik tot slot rechts onderin op ‘Verstuur’.

 

Verwerking en terugbetaling van je retourzending

Nadat we de retouraanmelding en item(s) hebben ontvangen, bevestigen we dat per e-mail. We betalen het bedrag binnen drie werkdagen na ontvangst van je retourzending terug. Een betaalde bijdrage in de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling beschouwen we als aanvullende bijdrage voor retour zenden; deze storten we niet terug.


Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »